Tarjouskauppa

Näin Turun Huoneistovälitys Oy:n Tarjouskauppa toimii!

 1. Toimeksiantosopimusta tehtäessä arvioimme asunnon todennäköisen toteutuvan kauppahinnan ja sovimme tavoiteltavan kauppahinnan. Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa markkinoitaessa. Ostajat voivat tehdä tarjouksia velattomasta lähtöhinnasta ylöspäin.
 2. Kaikki kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan Tarjouskauppa-asunnon seuraajiksi. Tällöin heille lähetetään tieto sähköpostiin aina, kun kyseisestä asunnosta on tehty uusi tarjous. Ostaja voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa Tarjouskaupalla myytävää asuntoa.
 3. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä Tarjouskauppa-asunnosta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti. Tarjoukset ovat aina voimassa vähintään 48 tuntia. Näin muut kiinnostuneet ostajat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan.
 4. Välittäjämme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.
 5. Kaikki ostajien tekemät kirjalliset tarjoukset ovat avoimesti nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme näkevät lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.
 6. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko hylätä tai hyväksyä sen. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen vasta kun se on ollut voimassa vähintään 44 tuntia. Tarjouskaupassa ei voi tehdä vastatarjousta.
 7. Kun myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut

 1. Enemmän ostajaehdokkaita. Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita
 2. Enemmän tarjouksia. Avoimuus poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa
 3. Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö asunnon.

Ostajan edut

 1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun. Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta. Aina vähintään 44 tuntia aikaa tutustua asuntoon ja tehdä oma tarjous.
 2. Todenmukainen näkemys hintatasosta. Tarjouskauppa kohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä Turun Huoneistovälitys Oy:n verkkosivuilla. Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.
 3. Oikea markkinahinta. Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa vai liian vähän on tarpeetonta, koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet.

Tilaa arviokäynnille tästä

 

 

 

Kiinteistönvälittäjä, Turun Huoneistovälitys Oy, Kiinteistönvälitystä ja asunnonvälitystä

Turun Huoneistovälitys Oy
Linnankatu 8 F, 2. krs., 20100 Turku
Puh. 02 2787 800
Y-tunnus: 0886489-0
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)